Zamieszczone przez krzynol
Zobacz wpis
[O2FL] Głośniki w tylnych drzwiach
Zwiń
X
-
podejrzewam że to są sygnałowe przewody do radia, a prąd głośniki mają z drugiej kostki...tak to widzę....mogę się mylić....faktycznie w wiązce do słupka B są przewody głośnikowe (grubsze) i giną gdzieś pod peszlem, w kostce ich nie widać...Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisTrzeba podłączyć po numerach pinów.
Te kabelki ze zdjęć nie wyglądają na głośnikowe. Zrób zdjęcia całej wiązki.
Jak masz całe wiązki drzwi to możesz z nich wypruć wiązkę głośników. Ona jest tylko taśmą połączona z reszta kabelków. Odplącz taśmę.ANTY MECHANIK YT
Komentarz
-
-
Panowie, a czy mógłby ktoś potwierdzić ile przewodów powinno być wpiętych w tylne drzwi? Chodzi mi o to, aby nie demontować tapicerki drzwi tylko sprawdzić czy instalacja jest podciągnięta pod głośniki. Przy otwartych drzwiach trzeba zdemontować osłonę przewodów / przelotkę wchodzącą do drzwi.
U siebie mam ori Columbusa, ale nie mam głośników na tyle i nie mam elektrycznych szyb, więc może po ilości przewodów dojdziemy czy takowa instalacja do tylnych głośników jest już podciągnięta..? Byłbym wdzięczny za pomoc.O2 FL 2.0 TDI ==>> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71836
Maciej
Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..
Komentarz
-
-
sygnałowe z jednej kostki, a prąd z drugiej kostki ?! o co kaman?
do każdych drzwi idą tylko 2 przewody głośnikowe, nic więcej
w tylnych drzwiach jest to zawsze pin 3 i 4 wtyczki 8 pinowej czarnej->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Mylisz się.Zamieszczone przez HAKSIU Zobacz wpis...mogę się mylić...
Jak napisał Krzysiek, z radia idą dwa kabelki na lewą stronę i dwa na prawą. Przekrój 1 mm lub 1,5 mm.
Nie jest. Szybciej będzie jak wyjmiesz radio i zobaczysz ile przewodów wychodzi z brązowej wtyczki w złączu Qadlock. 4 to tylko przód a 8 to przód i tył.Zamieszczone przez mackowski Zobacz wpisczy takowa instalacja do tylnych głośników jest już podciągnięta..?

Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz
-
-
Dzięki za sprostowanie....podłączam...Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpissygnałowe z jednej kostki, a prąd z drugiej kostki ?! o co kaman?
do każdych drzwi idą tylko 2 przewody głośnikowe, nic więcej
w tylnych drzwiach jest to zawsze pin 3 i 4 wtyczki 8 pinowej czarnejANTY MECHANIK YT
Komentarz
-
-
i co?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
ktoś może wrzucić foto jak wyglądaZamieszczone przez koleś Zobacz wpisJak nie ma szyb elektrycznych to trzeba kupić wtyczki do ramki w słupku.
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpiswtyczki do ramki w słupku.
Komentarz
-
-
-
Witam
A ja chciałbym, może ktoś by doradził jak zamontować głośniki wysokotonowe-syczki do przednich drzwi, które są większe od ory w octavii2 - głośniki to morel tempo ultra 602. Próbowałem też montowac w otwory w drzwiach w okolicach ory syczka, ale po montazu koliduje mi z przełącznikiem lusterek itp. Jakieś pomysły? Dzięki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Komentarz
-
Komentarz